Zelim da iskoristim jos jednu priliku da se zahvalim trojici clanova ali pre svega ljudina koji su puno pomogli razvoju i napredku kluba!
Bez vas sve ovo ne bi islo ovom brzinom kojom ide, ne bi bilo na ovakvom nivou kakvom jeste, i uzasno sam pocastvovan sto pre svega klub ima ovakve ljude kao sto ste vi, a onda i ja sto imam vas za prijatelje!
Prednja strana VIP clanske karte:

Domacin i drugi covek kluba koji se pita za sve vezano za klub u istoj meri koliko i ja! Sve odluke,predloge,kritike...,donosimo zajedno i tako ce biti dok god postoji ovaj klub! Hvala ti sto si ne sebicno od samog pocetka usao u sve samnom i sto si toliko pruzio za ovaj klub! I hvala ti sto si od samog pocetka pa do dan danas imao vere u ovaj klub i u svemu bio uz mene!

Covek koji je dosao iznenada posle godinu dana postojanja kluba i bez razmisljanja ulozio jako puno finansijski u ovaj klub. Dao veliku finansijsku inekciju klubu kako bi se uzdigao na najvisi moguci nivo jer veruje da ACS moze da preraste i u nesto vise. Osim finansijske podrske klubu dao i veliki doprinos u razvoju kluba svojim idejama i predlozima za napredovanje kluba. Hvala ti za sve sto cinis za ovaj klub!

I malo iznenadjenje za coveka koji je sa nama od samog pocetka! Nisam hteo da ga spominjem namerno od samog pocetka ove teme da bi ga iznenadio jer isto tako on mene svaki put iznenadi kada ucini nesto za ovaj klub a da ja to ni ne znam!Â

Covek koji je pomogao u svakom smislu ovaj klub! Ne mogu izabrati reci da mu se zahvalim na pomoci oko organizovanja Prvog medjunaordnog skupa u Novom Sadu, kada je 2 dana napustio sve svoje poslove i pomogao meni u organizaciji. Dovukao puno sponzora, ulozio finasijski u ovaj klub, davao mi savete,predloge,kritike...a sve za dobrobit kluba. Covek koji je celu svoju firmu brendirao Audi klubom(mislim na nalepnice ACS i ramove za tablice).

Znam da se ovo sve na kraju svelo na moje hvalospeve ljudima koji su doprineli razvoju kluba, ali imao sam zelju i javno da im se zahvalim za sve sto su ucinili za ovaj klub!